Z8 kinderkleding

Bedrijfsoptreden voor Z8 Kinderkleding 

Michel Binstok is in te huren voor verschillende private optreden. Recent heeft hij een fantastisch optreden gegeven voor Z8 Kinderkleding. Z8 Kinderkleding is een bekend Nederlands kledingmerk voor kinderen. Z8 Kinderkleding verkoopt kinderkleding in veel winkels, maar ook online bij Amazingkids.nl. Dit is daarmee een grote speler op de markt.

Z8 Kinderkleding organiseerde in haar hoofdkantoor een modeshow waarin ze de kinderkleding voor het nieuwe seizoen lieten zien. Er waren verschillende mensen afgekomen op deze modeshow van Z8 Kinderkleding, waaronder journalisten, winkeleigenaren, ondernemers, klanten, tijdschriften, influencers, enzovoort.

Michel deed de muzikale begeleiding van de modeshow bij Z8 Kinderkleding. Er is speciaal gekozen voor de begeleiding met een gitaar. Het is namelijk de bedoeling dat de kleding in de schijnwerpers komt te staan en niet de zang of overheersende muziek. Een gitaar is perfect voor rustige, begeleidende achtergrondmuziek. De gitaar heeft namelijk als uniek kenmerk om rustig, terughoudend, ontspannen en achtergrondmuziek te produceren. Gitaarmuziek is daardoor niet overheersend. Zang zou wel overheersend zijn, waardoor de aandacht van de toeschouwers te veel op de zang zal worden gezet in plaats van op de nieuwe kleding van Z8 Kinderkleding. De muzikale bijdrage van Michel was dus perfect voor de modeshow van Z8 Kinderkleding.

De modeshow was prachtig. De nieuwe kleding van Z8 Kinderkleding was ook prachtig. De nieuwe lijn is goed ontvangen door het publiek. Men gaf zelfs complimenten voor de passende muzikale begeleiding. Dat zijn persoonlijke complimenten voor Michel Binstok, waar hij natuurlijk erg blij mee is. Het is kenmerkend voor Michel om de muziek te laten horen die passend is bij het evenement, het gezelschap of de bedoeling van de avond. Michel is ontzettend goed in staat om met gevoel de juiste muziek ten gehore te brengen. Bovendien heeft Michel ontzettend veel talent om prachtige muziek te laten horen op het evenement, de avond, het stuk of de situatie in kwestie.

Naast Z8 Kinderkleding ook andere bedrijfsoptredens

Michel heeft daardoor naam gemaakt in de wereld van boekingen van muzikanten. Hij wordt regelmatig gevraagd om op te treden op speciale gelegenheden. Dit kan zijn: bedrijfsfeesten, modeshows, presentaties, openingen, jubileums, personeelsfeesten en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of Michel heeft er eens opgetreden

Het boekingskantoor waar Michel te boeken is, weet hem steeds weer te vinden voor passende aanvragen voor muzikale begeleiding of muzikale optreden. Dit is niet raar. Men is altijd zeer tevreden over hetgeen wat Michel weet neer te zetten. Dit komt met name doordat Michel zich altijd heel goed in kan leven in wat de klant wilt. Bovendien weet hij dit te vertalen naar passende muziek. Dit kan gitaarmuziek zijn, maar kan ook worden aangevuld met zang of andere instrumenten. De begeleiding kan bijvoorbeeld ook bestaan tussen de gitaar met fluit, viool, trommels, zang of meerdere gitaren. Dit is geheel afhankelijk van wat de klant wilt en natuurlijk van het type evenement in kwestie.

U kunt uw aanvragen doen via het boekingskantoor van Michel Binstok. U kunt daar ook terecht voor vragen. Zij helpen u graag verder en voorzien u van de benodigde informatie.