CBD olie kopen

Waar wilt u Michel voor inhuren?

Michel Binstok is een ontzettend veelzijdige muzikant. Hij is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt verschillende genres op de gitaar. Bovendien heeft hij een uitgebreid netwerk in de muziekwereld. Michel kan worden aangevraagd voor een veelzijdigheid aan evenementen, situaties en optreden.

Michel komt graag alleen optreden op zijn gitaar, maar voor bepaalde evenementen is het ook ontzettend leuk om de gitaarmuziek uit te breiden met andere muziekinstrumenten en met zangers en zangeressen. Dit ligt helemaal aan de wensen van de klant. De gitaarmuziek kan bijvoorbeeld worden uitgebreid met verschillende gitaristen. Of met een zangeres, zanger of meerdere zangers. De toevoeging van een viool is perfect voor een klassieke ervaring. Bovendien kan er een klein orkestje worden samengesteld met een contrabas, viool en fluit. Er kan ook worden gekozen voor jazz, met een contrabas, piano en drum. Of juist voor een Spaans/Latijns-Amerikaanse sfeer, waarbij er een muziekgroep bestaande uit muzikanten met verschillende soorten gitaren kan optreden.

Het type optreden ligt dus geheel aan het evenement waarvoor u Michel graag wilt inhuren. U kunt dit uitgebreid bespreken met de manager en het boekingskantoor van Michel. Zij kunnen u professioneel adviseren over de mogelijkheden, zodat uw evenement een topevenement wordt met geweldige bijpassende muzikale begeleiding. U kunt Michel bijvoorbeeld inhuren voor de volgende evenementen

Bruiloften

Een bruiloft is niet compleet zonder muziek. Bij een bruiloft komen verschillende muziekvormen kijken. Michel wordt het meest gevraagd voor de muzikale begeleiding tijdens de ceremonie in de kerk. Het gevoel waarmee Michel op de gitaar speelt, zullen de gasten tijdens de ceremonie in de kerk ontroeren en het tot een gedenkwaardig moment maken.

U kunt daarnaast echter ook kiezen voor een muzikale achtergrond tijdens het diner en receptie. Michel kan dit alleen verzorgen, maar ook in combinatie met andere muzikanten en instrumenten. De keuze is afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren. Michel is een ervaren muzikant bij bruiloften en stemt dit graag persoonlijk met u af. Dan weet u zeker dat u de juiste muziek hebt op uw bruiloft. Het is namelijk de bedoeling van Michel dat u een onvergetelijke dag hebt. Muziek hoort hierbij.

Bedrijfsfeesten

Michel treedt regelmatig op bij bedrijfsfeesten, waaronder personeelsfeesten. Dit gebeurt meestal in een muzikale groep met andere muzikanten en zangers. Een populaire muzikale begeleiding is een samenwerking tussen Michel op de gitaar, een drumstel, een saxofoon, een piano en 3 zangers. Michel heeft de contacten en stelt graag deze groep samen om uw bedrijfsfeest tot een groot succes te maken.

Jubileums

Jubileums op het werk zijn gedenkwaardige momenten, waarbij de medewerkers wordt bedankt voor de inzet van de afgelopen jaren. Dit is soms al bij 5 jaar, maar vaak is het een gedenkwaardig aantal jaren. Deze medewerker heeft een feestje verdient. Een goede muzikale begeleiding bij de receptie is hierbij onmisbaar. De muziek wordt meestal uitgevoerd door een groep muzikanten, waar Michel graag onderdeel van is. Michel heeft veel contacten met andere muzikanten. Hij is perfect in staat om een passende groep muzikanten samen te stellen die de muziek kunnen opvoeren die passend is bij het evenement wat u in gedachte heeft.